Dead to Me – Säsong 2 På Netflix 8 Maj

Dramakomedi-serien “Dead To Me” med Christina Applegate och Linda Cardellini i huvudrollerna fortsätter med säsong 2 på Netflix den 8 maj. Den första säsongen var välspelad och underhållande med en spetsad intrig, så det blir kul med tio nya avsnitt.

Christina Applegate spelar Jen som är en spänd och stressad änka, fast besluten att lösa smitningsolyckan som orsakade hennes mans plötsliga bortgång. Judy spelas avLinda Cardellini och hon möter Jen i en stödgrupp för personer som varit med om traumatiska upplevelser. De bägge blir vänner trots sina motsatta personligheter och deras vänskap växer sig starkare över vin, kakor och sympati för livets svåra stunder. Föga vet dock Jen att Judy är direkt inblandad i olyckan där hennes man omkom.

Trailern till första säsongen finner ni här. Här är teasern till den andra…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *