Scifiskräckisen Vivarium Har Premiär På VOD 27 April

Jesse Eisenberg och Imogen Poots är stjärnorna i mystiska Scifiskräckisen “Vivarium“. Filmen visades på filmfestivaler över hela världen senare delen av förra året, bland annat i Cannes. Nu när vi inte får trängas på bio är det VOD som gäller och premiären sker den 27 april, meddelar NonStop Entertainment som distribuerar den i Sverige.

Det unga paret Gemma (Imogen Poots) och Tom (Jesse Eisenberg) kör vilse i den nybyggda förortsidyllen Yonders. Hur de än kör hamnar de vid hus nummer 9. Så dyker två lådor upp. Den ena innehåller mat, den andra ett spädbarn och lappen ”uppfostra barnet för att friges”. Lorcan Finnegans Vivarium är en krypande thriller med drag av Black Mirror. Den hade världspremiär på Cannes filmfestival…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *