Dramaserien Trust Me Är Ett Bra Streamingtips

De som har HBO Nordic bör inte missa brittiska dramaserien “Trust Me“, som i stora delar utspelas i sjukhusmiljö. Första säsongen består av fyra episoder och den andra av tre. Producenter är ITV, som även gjort Downron Abbey och andra kvalitetsserier. I huvudrollerna ser vi bland andra Jodie Whittaker och Emun Elliot, som uppmärksamma tittare känner igen från populära serien “The Paradise”.

Trust Me handlar om sjuksköterskan Cath Hardacre (Jodie Whittaker) som avslöjar oegentligheter på sjukhuset där hon jobbar och då får sparken. När hon får hela sitt liv förstört antar hon sin bästa väns identitet. Vännen har dumpat sin läkarkarriär och begett sig till Australien och Cath utger sig nu för att vara läkare och börjar arbeta på en krisande akutavdelning på ett sjukhus i Sheffield. Men det dröjer inte länge förrän hennes lögn hotar att riva upp andra delar av hennes liv.

Trust Me är som vanligt när det gäller brittiska serier välgjord och med bra skådespelare. Tät dramatik och realism är vad vi får…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *