Se Biografiska Dramat Tracks Nu På SVT Play

I streamingtider kan man passa på att se det australiska äventyrsdramat “Tracks” (2013) just nu på SVT Play. Tracks är den sanna berättelsen om Robyn Davidson som 1977 vandrade genom 2700 kilometer öken tills hon nådde Indiska oceanen. Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn och är ett storslaget äventyr om livet och människan.

Robyn (Mia Wasikowska) tillbringar två år i Alice Springs med att lära sig att ta hand om kameler och förbereda sig för en vandring genom den australiska öknen. För att finansiera resan, som hon egentligen vill genomföra solo, tvingas hon dock ta med sig en National Geographics-fotograf (spelad av Adam Driver) som ska dokumentera. Under det makalösa äventyrets gång avslöjas motivationen bakom hennes äventyrslusta, och varför hon trivs bättre med djur än människor.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *