Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker

De som gillar perioddramaserier får fullt upp på Netflixs. Oscarsvinnaren (Gosford Park) och Downton Abbeys skapare, Julian Fellowes nya serie, “The English Game”, finns nu tillgänglig med den första säsongen på sex episoder.

Även miniserien “Self Made: Inspired By The Life Of Madam C.J. Walker” ligger ute med fyra avsnitt. Serien utspelar sig i USA under 1920-talet och följer Madam C.J. Walker, spelad av Oscarsvinnaren Octavia Spencer, en fattig afroamerikansk kvinna som grundace ett hårvåprdsimperium och blev den första kvinnan som skapade en förmögenhet och blev miljonär.

Trailern och en bakom kulisserna video med Octavia Spencer berättar mer…

Octavia Spencer


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *