Se Ukrainska Dramat Hummelhonung Nu På SVT Play

Nu när många sitter och ugglar hemma, varför inte ta chansen att vidga sina vyer och utforska filmvärlden. Just nu kan ni se ukrainska dramat “Hummelhonung” på SVT Play och det är premiär för Sverige. Filmen är faktiskt en tolkning av Torgny Lindgrens hyllade roman med samma namn.

Den internationella titeln lyder Brothers. The Final Confession och det är Victoria Trofimenko som regisserar. Handlingen utspelar sig i de karpatiska bergen. De två åldrande bröderna Stanislav och Vojtko bor grannar men hatar varandra innerligt och har inte pratat på många år. Båda är svårt sjuka och det enda som håller dem vid liv är deras respektive önskan om att vara den som överlever den andre. Men när en kvinnlig författare på besök i byn blir insnöad hos Vojtko så rubbas brödernas cirklar…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *