Sanningen Bakom Barnmorskorna I East End

Ska man tolka visningen av den här dokumentären som så att åttonde säsongen av Barnmorskan I East End snart är på gång på SVT? Hoppas det, för i UK har nionde säsongen av den populära serien precis visats klart, så vi släpar efter en bit. Hur som helst, det här får duga så länge:

Alla som följer Barnmorskan I East End (Call The Midwife) kan glädjas över dokumentären om serien, “Sanningen Bakom Barnmorskorna I East End” (Call The Midwife: The Casebook). Den ligger ute just nu på SVT Play för alla som är intresserade och i den berättas det om bakgrunden till serien. Dokumentären är även tablålagd till ikväll fredag 28 februari 18.30 på SVT 2.

Hur såg egentligen förutsättningarna ut för barnmorskorna i östra London? Programledaren och skådespelaren Stephen McGann leder oss in bakom kulisserna på inspelningen till Barnmorskan i East End. Vi får glimtar in i framtida säsonger och samtal med Heidi Thomas, manusförfattare och skapare till serien. Och inte minst möten med de som var barnmorskor och läkare under tiden, när nya sociala och medicinska upptäckter förändrade samhället i grunden.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *