Italienska Succéen Vad Döljer Du För Mig? Nu På SVT

döljerdu..Buongiorno filmälskare. Nytt år och nya filmer. Här dammar jag av ett inlägg från 2017 om en italiensk dramakomedi, med anledning av att den visas på SVT 1 den 2 januari 22.45 och på PLAY redan nu. Med enkla medel skapas Stor filmkonst, så passa på att se den här, för den är ruggigt bra:

Vilken tur att det görs film inte bara i Hollywood, utan även på andra ställen i världen. Vill man bredda sitt filmregister kan man med fördel vända sig till bolag som Studio S och Njuta Films, där finns mycket matnyttigt att välja bland. Som Italiens största succé på många år och vinnare av ‘Italienska Oscars’, dramakomedin “Vad Döljer Du För Mig” (Perfetti sconosciuti), med den internationella titeln Perfect Strangers. Studio S distribuerar och filmen får premiär på de svenska biograferna den 5 maj.

En varm sommarkväll samlas ett antal par och singlar för att avnjuta en god middag tillsammans. De har känt varandra i åratal och borde veta det mesta om var och en. Men gör de verkligen det? Plötsligt får en av dem idén att testa ett socialt experiment. De ska alla lägga upp sina mobiltelefoner på bordet, varefter alla får ta del av samtliga samtal och sms som dyker upp under kvällen! Efter livliga diskussioner går slutligen alla med på att delta i leken, som snart visar sig bli en vådlig rysk roulette – med deras egna hemligheter som högsta insats. Det blir en kväll som ingen av dem någonsin kommer att glömma.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *