Ett Päron Till Farsa Blir HBO Serie

HBO är på gång att producera en teveserie baserad på familjen Grisworld från Ett Päron Till Farsa filmerna (National Lampoon’s Vacation), titeln blir “The Griswolds“, meddelar Variety. I serien är familjen Griswold tillbka från semestern och vi får följa gängets vardag i förorten någonstans i Chicago. Inspelningarna börjar i maj 2020 och varje avsnitt blir runt halvtimmen.

Av alla Ett Päron Till Farsa filmerna är det Ett Päron Till Farsa Firar jul som blivit den stora klassikern, och den ser man gärna om den här tiden på året. Filmen som för övrigt firar 30 år i år är den tredje filmen om den välmenade men otursförföljde pappan spelad av Chevy Chase, här in action i ett filmklipp…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *