Sportdramat The Way Back Får Premiär Våren 2020

I Warner Brothers sportdrama “The Way Back” får vi se Ben Affleck som Jack Cunningham, vars liv en gång i tiden pekade mot en lovande basketkarriär och stipendium på universitet. Men plötsligt, av okända skäl lämnar han basketen och därmed går alla drömmar i kras. År senare sitter Jack fast i alkolism och har förlorat både sitt äktenskap och allt hopp om ett bättre liv. När han blir ombedd att träna basketlaget på sin gamla skola, som är långt från forna glansdagar, accepterar han, till mångas förvåning, motvilligt.

När pojkarna börjar agera som ett lag och vinna, hittar Jack äntligen ett skäl till att konfrontera demonerna som har plågat honom. Men kommer det att räcka för att fylla tomrummet i hans liv, läka de djupa såren i det förflutna och leda honom på väg till pånyttfödelse?

The Way Back får biopremiär våren 2020, här är en försmak…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *