Tillbaka Till Downton Abbey – Nu På SVT

En av världens mest älskade tv-serier, “Downton Abbey” har ju som bekant blivit långfilm och vi får återigen återse herrskapet och tjänstefolket på godset Downton Abbey. Filmen har slagit kassarekord med över 1.5 miljarder i inspelade kronor, vilket nu ser ut att leda till en andra film-

i den Amerikanska dokumentären “Back To Downton” från 2019 bjuds vi på en unik tillbakablick och vi träffar flera av skådespelarna som själva berättar om sina favoritögonblick från serien. Vi får också en exklusiv guidad tur av slottet Highclere där stora delar av serien har filmats och även några smakprov ur den nya filmen. Tillbaka Till Downton Abbey är tablålagd till i kväll tisdag 29 oktober klockan 21.00 på SVT 1. Dokumentären ligger dock redan ute på PLAY och kan ses till 26 apr 2020.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *