Historiska Dramat Harriet Får Sverigepremiär 21 Februari 2020

Focus Features har släppt en ny promo för historiska dramat ”Harriet”, filmen om amerikanska frihetskämpen Harriet Tubman, som levde mellan åren 1822-1913. Filmen får Sverigepremiär den 21 februari 2020. Läs mer om Harriet och se trailern i inlägget Harriet – En Film Om Frihetskämpen Harriet Tubman.

Året är 1849 och Harriet har rymt från sina slavägare i Maryland där hon har arbetat och utnyttjats som piga, skogshuggare, tvätterska och kokerska. Genom att insamla information, organisera flykter, leda räder mot slavfarmar, hålla tal och samla in pengar för olika välgörenheter, satte hon en ny kurs i kampen mot slaveri och rasism…


Kommentarer

Historiska Dramat Harriet Får Sverigepremiär 21 Februari 2020 — 2 kommentarer

    • Sverigepremiären ser ut att ske på Göteborgs Filmfestival 25 februari 2020. Datum för officiell biopremiär är ännu inte bestämt, vad jag vet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *