Downton Abbey The Movie 2 Ser Ut att Bli Av

Långfilmen Downton Abbey går som en raket och folk har strömmat till biograferna. Klirr i kassan för alla inblandade förstås och hittills har filmen totalt spelat in hela 1,4 miljarder kronor. Lite till lär säkert gå att dra in från biovisningarna, sedan får man inte heller glömma bort den kommande hemmabioreleasen på DVD och Bly-ray som lär inbringa 1 miljard till. Med detta i åtanke är det ingen vild gissning att det kommer en uppföljare och andra film om människorna på godset Downton Abbey.

Julian Fellowes och teamet bakom Downton Abbey hintade efter filmpremiären att om långfilmen gick bra på bio och publiken gillade vad de såg, så kunde det bli en andra långfilm och Julian Fellowes sägs redan ha skissat ihop ramarna för ett manus.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *