What We Did On Our Holiday Nu På SVT Play

Brittiska drama-feelgoodkomedin “What We Did On Our Holiday” (2014) gick aldrig upp på bio i Sverige och inte heller till hemmabiomarknaden. Britterna är ju mästare på den här genren, hjärtevärmande feelgoodfilmer och nu har ni chansen att se den på SVT som visar den som matiné idag onsdag 2 oktober 2019. En tid som troligtvis inte passar många, men den kommer att finnas tillgänglig på PLAY t.o.m 1 november 2019.

Handlingen kretsar kring det gifta paret Doug och Abi som befinner sig mitt i en smärtsam separation. Dougs pappa Gordie lider av en obotlig cancersjukdom och till hans 75-årsdag samlas hela släkten i Skottland för att fira honom en sista gång. Inför Gordie låtsas Doug och Abi att de fortfarande är lyckligt gifta, men frågan är om deras tre barn lyckas hålla tyst om hur det egentligen ligger till?

What We Did On Our Holiday har en gedigen ensemble med namna som Rosamund Pike, David Tennant, Billy Connolly, Ben Miller, Amelia Bullmore, Celia Imrie m.fl. Regi: Andy Hamilton och Guy Jenkin. Här ären förhandstitt..,


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *