6 Underground – Ny Actionthriller På Netflix 13 december

Netflix presenterar trailern till action-thrillerm “6 Underground” med Ryan Reynolds i huvudrollen. Filmen har premiär på Netflix på Luciadagen den 13 december.

Vad är det bästa med att vara död? Det är inte att undgå din chef, ditt ex eller att kunna radera ditt straffregister. Det bästa med att vara död… är friheten. Friheten att bekämpa orättvisor och det onda som döljer sig i världen utan att någon eller något hejdar dig eller säger ‘nej.‘”

6 Underground bjuder på en ny typ av actionhjälte. Sex individer från olika delar av världen, var och en experter inom sitt område, har blivit särskilt utvalda; delvis på grund av sina färdigheter, men även på grund av deras vilja att radera sitt förflutna för att kunna förändra framtiden. Gruppen har sammanförts av en gåtfull ledare vars enda uppdrag i livet är att säkerställa att deras handlingar blir ihågkomna, även om han och hans kollegor inte blir det.

I rollerna syns Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Corey Hawkins, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Ben Hardy, Lior Raz, Payman Maadi och Dave Franco.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *