Dreamworks Förfärliga Snömannen Har Sverigepremiär 25 Oktober

Dreamworks nya animerade äventyr “Abominable“, som på svenska har titeln Förfärliga Snömannen, gick upp som ny etta på amerikanska box-office listan i helgen. Filmen ser ut att bli en ny animerad succë för Dreamworks och den 25 oktober får vi se om det även gäller Sverige.

Här är synopsis och trailer:

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av huset där hon bor i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Men trion måste hela tiden ligga ett steg före Burnish, en rik man som vill fånga en yeti, och zoologen Dr. Zara, för att hjälpa Everest att ta sig hem.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *