Scary Stories To Tell In The Dark – Trailer 2

Scary Stories To Tell In The Dark” är baserad på en klassisk bokserie av Alvin Schwartz. Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium?

Norrmannen André Øvredal har regisserat filmen. Guillermo Del Toro producerar och har även skrivit manus tillsammans med Kevin och Dan Hageman . I rollerna ses bland andra Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush och Austin Zajur. Scary Stories To Tell in the Dark har svensk biopremiär den 9 augusti. Första trailern hittar ni här.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *