Se Franska Komedin Ministern På SVT Play

Få valuta för teveavgiften och passa på och se franska, bejublade komedin “Ministern” på SVT Play t.o.m den 11 juli. Följ med in i maktens korridorer, där diplomatisk fingertoppskänsla går hand i hand med storhetsvansinne och total inkompetens. Här förkroppsligat av den franska utrikesministern…

Ministern är en politisk komedi om unge Arthur, som efter examen från en av Frankrikes elitskolor lyckas få drömjobbet som talskrivare åt självaste utrikesministern. Men att fånga den ombytlige ministerns idéer, i en tid av stark förändring, visar sig svårare än Arthur någonsin kunnat ana. Efterhand börjar Arthur dessutom misstänka att ministerns charmiga och framgångsrika yttre döljer en intellektuell tomhet och politisk inkompetens.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *