Filmnyheter – Snabba Cash Blir Serie På Netflix

Tyvärr, det är fortfarande problem med långsamma laddningstider för sidan och det är mitt webbhotels fel. Nu till dagens filmnyheter:

Netflix presenterar idag Snabba Cash, en helt ny originalserie i sex delar från manusförfattaren Oskar Söderlund och den bästsäljande författaren Jens Lapidus. Serien kommer att spelas in i Sverige under 2020. Snabba Cash produceras av SF Studios

Den nya originalserien utspelar sig i Stockholm tio år efter händelserna i Snabba Cash-triologin. Miljön är livlig där jakten på status och pengar är starkare än någonsin. Den entreprenörsdrivna eliten och den kriminella världen har blivit än mer brutal, kaotisk och skoningslös. När dessa två världar korsas sätts lojalitet, vänskap och affärsrelationer på prov där alla drivs av samma sak – snabba cash.

Åter till nuet. Sommarlov och stundande semestertider ger tid fär mer film och serier, här är Netflixs nyheter för juli…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *