Tysta Leken

Görel Crona regidebuterar med ett starkt psykologisk drama om tre kvinnor – alla mycket olika – men som har mer gemensamt än de vågar tro. I huvudrollerna ser vi Maria Lundqvist, Carina Lidbom och Malin Arvidsson och i en färgstark biroll Per Oscarsson som här gör sin sista minnesvärda rollprestation.

Synopsis:

“Tre kvinnor som inte känner varandra ärver ett hus efter den nyligen bortgångna Dolores – en kvinna de aldrig hört talas om. I huset bor en man som inte är villig att acceptera att huset nu är i kvinnornas ägo och deras idéer kring hur situationen borde hanteras. Men när de börjar luska i vem den mystiska Dolores är och hur ödet fört dem samman visar det sig att alla bär på mörka hemligheter.”
Powered by Preview Networks

DVD premiär 28 mars 2012
Distributör: Noble Entertainment


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *