Serien Tales Of The City – Nu På Netflix

Romantiska dramaserien “Tales Of The City” blev en stor succé 1994. Huruvida man måste ha sett den för att få utbyte av fortsättningen på serien vet jag inte, men nu finns den i varje fall på Netflix. 10 avsnitt är inspelade och vi får följa huvudkaraktären Mary Ann Singleton (Laura Linney) när hon efter många år återvänder till San Francisco och de gamla bekanta på 28 Barbary Lane. Ensemblen består av bland andra Olympia Dukakis, Ellen Page, Laura Linney och Paul Gross

Tales Of The City bygger på Armistead Maupins klassiska böcker. Handlingen centrerar kring lantisen Mary Ann Singleton som kommer till San Francisco och hyr ett rum hos den mystiska mariana-odlaren Anna Madrigal på 28 Barbary Lane.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *