The Perfection – Magvändare På Netflix

Jag har inte ett den ännu, men det sägs att thrillerskräckisen ”The Perfection” får det att vända sig i magen på känsliga tittare. Filmen som finns på Netflix sedan någon vecka handlar om Charlotte (Allison Williams), en respekterad cellist som reser till Shanghai för en tävling. Där möter hon Lizzie (Logan Browning) ett musikaliskt underbarn från Charlottes gamla skola och de två klickar med varandra och ger sig ut på en road-trip på den kinesiska landdsbygden. Problemen börjar när de två är på en buss under resan och Lizzie börjar må illa och kräks mot fönstret och i spyorna kryper maggots. De kliver av bussen, men Lizzie blir bara sämre och fortsätter kasta upp infekterat maginnehåll.

Läbbigt värre kan man tycka. Kräsmagade har enligt rykten stängt av innan filmens slut. De som tittat färdigt verkar dock tycka att filmen håller hela vägen med ett bra slut. Här är i varje fall trailern för de som känner sig hugade…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *