Hitler’s Circle Of Evil På Netflix

På Netflix hittar ni “Hitler’s Circle of Evil” som är en utmärkt dramatiserad dokumnetär om hur krigshjältar, en förmögen dramatiker och en mystisk krigsveteran vid namn Adolf Hitler grundar en rörelse som grundas på mytologi och rasism. Serien har 10 episoder och skildrar nazismens uppgång och fall i Tyskland. Varje avsnitt har en speltid på drygt 50 minuter, produktionsåret är 2018.

Hitler’s Circle Of Evil finns även på SVT Play under namnet Hitlers Innersta Krets.

SVT har av någon anledning valt att korta ned varje avsnitt till knappt hälften. Bland annat har man lagt till en svensk flåshurtig speakerröst och dessutom tagit bort alla historiker som kommer till tals i serien och ger sin syn på skeendet i Tyskland under den här perioden.
Man bjuder på en dålig extralightversion helt enkelt. Syftet med att peta i ett originalverk på det här sättet kan man ju förstås undra över. Så har ni möjlighet, se den svensktextade originalversionen på Netflix…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *