Rutiga Ninjan – Dansk Filmsuccé På Bio 3 Maj

Danskarna tar upp kampen med Hollywood och animerad film med storsuccén “Rutiga Ninjan“. Filmen är skriven och regisserad av danska stjärnståuppkomikern Anders “Ankan” Matthesen och den är Danmarks största biosuccé på över 30 år och har redan setts av nära 1 miljon danskar. Den 3 Maj går den Rutiga Ninjan upp på de svenska biograferna och då får vi se det här..

Aske är en sjundeklassare som inte har det så lätt här i livet. Men en dag får han en mystisk, rutig ninjadocka. Inte nog med det, dockan lever och kan hjälpa Aske med alla hans vardagsproblem, så som tjejer och mobbare. I gengäld lovar Aske att hjälpa ninjan på ett farligt uppdrag – att hämnas på dockfabriksdirektören som är ansvarig för hans väns död.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *