Scary Stories To Tell In The Dark Får Sverigepremiär I Agusti

Skräckfilmsmästaren Guillermo Del Toro är producent för skräckisen “Scary Stories to Tell in the Dark” och det är väl tänkt ska ge tyngd åt filmen. Norske André Øvredal regisserar och Guillermo Del Toro har även skrivit manus tillsammans med Kevin och Dan Hageman. Scary Stories to Tell in the Dark är baserad på en klassisk bokserie av Alvin Schwartz. Ensemblen består bland andra Zoe Colletti, Michael Garza, Austin Abrams, Gabriel Rush och Austin Zajur. Sverigepremiär på bio är det den 21 augusti.

Året är 1968 och förändringarnas vindar blåser i USA, men i småstaden Mill Valley tycks allt på ytan vara som vanligt. Dess mörka hemlighet är familjen Bellows ödehus i samhällets utkant, där den plågade, inlåsta unga Sarah många år tidigare nedtecknat kusliga berättelser om fruktansvärda människoöden. På Halloween tar sig ett gäng tonåringar in i det spöklika huset och hittar Sarah Bellows bok. De inser att deras egna namn finns i den, och att den som nämns i boken kommer att gå en plågsam död till mötes. Kan de rädda sina egna liv genom att lösa den gåtfulla Sarahs mysterium?“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *