Nytt På Netflix I April

Netflix igen och vad som är på gång i april. Jag blir inte så jätteimponerad om jag ska vara ärlig, mest irriterad över att det är så trögt med fortsättningen på ”Call The Midwife” som vi alla känner som Barnmorskan I East End. På svenska Netflix ligger de fem första säsongerna av serien ute och det vore dags nu att streamingtjänsten lägger ut både säsong 6 och 7. Att det är skillnad på det amerikanska och svenska utbudet på Netflix är ingen hemlighet. Man får mer för avgiften ’over ther’, som t.e.x sjätte och sjunde säsongen av Barnmorskan. Orättvist kan jag som gillar serien tycka. Nu är jag inte ensam om att gilla berättelserna om nunnorna och barnmorskorna i Londons East End sent 50-tal och in i 60-talet. Jag får många mail av er läsare om just detta med en fortsättning på serien. Vi får helt enkelt agera och stöta på Netflix om en förändring.

Här är i varje fall det nya i april. Välj själv vad som lockar, själv ser jag naturserien Our Planet med start 5 april


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *