Tävling – Vinn Bad Times At The El Royale På Blu-ray

Dags för tävling igen, som avslutas på måndag 11 mars. I samarbete med 20th Century Fox lottas tre exemplar på blu-ray ut av ”Bad Times At The El Royale”. Filmen har release på DVD, Blu-ray, 4K UHD & streaming 11/3. ”Bad Times At The El Royale” har en stark ensemble med namn som Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Jeff Bridges , Nick Offerman och Cynthia Erivo. I centrum står sju främlingar, som alla bär på en mörk hemlighet och som träffas på det nedgångna hotellet El Royale i Lake Tahoe. Under en ödesdiger natt kommer alla få sin chans till försoning – innan helvetet brakar loss.

För att delta i tävlingen, skicka svaret på denna fråga till kontakt@cinemaholics.se

”Filmens manusförfattare och regissör Drew Goddard har tidigare nominerats till en Oscar. För vilken film då?”


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *