Edie – Bakom Kulisserna

Fånga dagen, det är aldrig för sent att börja leva och förverkliga sina drömmar. Det är temat i kommande feelgooddramat ”Edie”, om 83-åriga Edie som lämnar sitt gamla liv, pratet om ålderdomshemmet, packar sin vandringsryggsäck och ger sig ut på det äventyr hon aldrig tog sig för, att besegra det mäktiga berget Mount Suilven i Skottland.

Mer om Edie och en trailer finns i inlägget Edie – Brittisk Feelgood Snart På Bio. I bakom kulisserna videon nedan får vi bland andra möta skådespelerskan Sheila Hancock, som spelar Edie, och veta mer om alla vedermödor ensemblen fick gå igen för att få till filmen. Vandringen genomfördes på riktigt, vilket innebar att bestiga berget Suilven i Norra Skottland…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *