Edie – Brittisk Feelgood Snart På Bio

Britterna är fenomenala på feelgoodfilmer, vilket vi kommer få erfara igen när feelgooddramat ”Edie” snart går upp på bio i Sverige, Njuta Films distribuerar. Edie är en härlig och hjärtvärmande film om att ta vara på den tid man har, och göra det mesta av den. Fantastiska vyer, starka karaktärer och en vandring som faktiskt åstadkom det filmen i sig utgav sig för att handla om när skådespelerskan Sheila Hancock också blev den äldsta personen att bestiga Mount Suilven – på riktigt!

Vi har hört det få film förut; Fånga dagen…83-åriga Edie tycker inte att det finns något som heter “för sent”. Så hon lämnar sitt gamla liv, pratet om ålderdomshemmet, packar sin vandringsryggsäck och ger sig ut på det äventyr hon aldrig tog sig för – att besegra det mäktiga berget Mount Suilven i Skottland.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *