Isn’t It Romantic – Premiär På Netflix 14 Februari

Romantiska komedier kan vara nog så sevärda, om de görs med humor och tanke. Lite substans vill man allt ha, det får inte bli för tramsigt. Den 14 februari, på Alla Hjärtans Dag, släpper Netflix loss Rebel Wilson på på streamingtjänsten i nya romcom rullen “Isn’t It Romantic“. Rebel spelar en ung kvinna, Natalie, som är rejält besviken på sitt kärleksliv. Trots råd om att öppna upp och vara sig själv händer inget, mer än att hon blir än mer desillusionerad. Men när hon en dag råkar uu för en liten fadäs och svimmar av och sedan vaknar upp på sjukhus händer det grejor. Snart inser Natalie att hon helt enkelt befinner sig i en romantisk komedi och med det får hon kämpa mot genrens alla klichéer.

I övriga roller syns även Priyanka Chopra, Liam Hemsworth och Adam Devine m.fl. Helt okej trailer som lovar upplivande underhållning för stunden…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *