Nya Karaktärer I Barnmorskan I East End Säsong 7…

midwife63Några kanske tycker att detta inlägg gällande barnmorskorna och nunnorna i poplar, Londons East End är spoiler-alert och då ska ni inte läsa vidare. Vi i Sverige har nu sett sjätte säsongen och tillhörande julspecial av Barnmorskan I East End. Kommande härnäst är den sjunde säsongens och den har SVT köpt in men ej presenterat något releasedatum för. Troligtvis blir det under våren-sommaren, sjätte säsongen hade ju premiär den 10 juni på SVT förra året. Netflix gör som vanligt skillnad på utbudet i USA kontra europa. I USA finns alla hittills visade säsonger med tillhörande julspecialer och den åttonde är på gång. I Sverige, där serien har närmare 1 miljon följare, tycker netflix att det räcker med de fem första säsongerna. Kanske dags för ändring Netflix?

Britterna fick se säsong 7 av “Call The Midwife” (Barnmorskan I East End) i början på detta år och det finns lite material och nya karaktärer att visa. Ni som är nyfiken på vad som händer framöver kan ta en titt på videorna nedan. Familjen Turner har flyttat till ett nytt hus och anställt en aupair, som får de manliga familjemedlemmarna att bli hänförda och ny sjuksköterska är Lucille Anderson, bördig från västindien…


Kommentarer

Nya Karaktärer I Barnmorskan I East End Säsong 7… — 6 kommentarer

  • Nej tyvärr.
   Säsong 6 visades på SVT förra året och där låg serien inte kvar så länge. Det är Netflix man får hoppas på, att de snart lägger
   ut den sjätte säsongen. Både säsong 6 och 7 finns på amerikanska Netflix, så något borde ju hända snart.

 1. Är det sant att denna underbara serie försvunnit ur netflix utbud? Panikar lite inombords just nu när den ej går att finna…

  • Ser inte bättre ut. Får hoppas det är tillfälligt, annars är det märkligt av Netflix. Själv har jag gett upp både Netflix och SVT och köper de engelska utgåvorna av serien och står ut med att det är engelsktextat. Säsong 8 finns att köpa nu.
   De som tycker det är överkurs får vänta på seriens fortsättning på SVT.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *