A Place To Call Home – 2 Säsonger Avklarade

Australiska perioddramasderien “A Place To Call Home” (Hemma Igen) visade sig vara av de kvalitativa slaget. Serien finns på SVT Play och 2 säsonger med totalt 23 episoder är avklarade. Nu tar serien juluppehåll, men redan den 7 januari är man tillbaka med fortsättningen och säsong 3.

A Place To Call Home har gjort succé inte bara i hemlandet och är en berättelse om maktkamp, kärlek, familjeproblem och mycket mer på herrgården Ash Park i slutet av 1950-talet. I Australien har man precis visat den sjätte säsongen och totalt finns 67 episoder att se fram emot för perioddramafans.

Hemma Igen har en intrigdriven handling med starka karaktärer i centrum. Det fina är att seriens huvudpersoner inte är statiska utan utvecklas under seriens gång. Australien har erkänt duktiga skådespelare där ett helt gäng är stora Hollywoodstjärnor. Hemma Igen har en för mig, i stort sett, okänd ensemble, men insatsen går absolut inte att klaga på.

Känslan är att många missar den här serien då den känns undangömd på SVT. mGör inte det, för den är riktigt bra och är ni i behov av serierally under julenm så passa på…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *