Bränd – Sydkoreanskt Prisbelönt Drama Snart På Bio

Sydkoreanska dramamysteriet “Bränd” (Beoning) har rönt stor uppmärksamhet på filmfestivaler över hela världen och vunnit flera fina priser, bland annat i Cannes. Filmen bygger på en novell av den japanska författaren Haruki Murakami och regisseras av Lee Chang-dong. Räkna med en lång sittning, för speltiden är på hela 2 timmar och 28 minuter. Sverigepremiär är det den 18 januari 2019, Folkets Bio distribuerar.

Jongsu drömmer om att bli författare och kämpar med sin första roman. En dag stöter han ihop med Haemi, en tjej han känner från förr. Haemi ber honom passa hennes katt medan hon reser till Afrika. När hon kommer tillbaka har hon med sig den gåtfulle Ben. Ben är snygg, rik och kör en Porsche. Jongsu, som förälskat sig i Haemi, får finna sig i att vara femte hjulet. Men vem är Ben egentligen? Och varifrån tjänar han sina pengar? Plötsligt är Haemi försvunnen. I lägenheten finns inte ett spår. Inte ens efter katten. Jongsu blir besatt av att hitta Haemi.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *