BrightBurn Trailer

Berättelserna om Stålmannen känner nog alla till. Han skickades från planeten Krypton till jorden, där hans uppgift blev att hjälpa människorna. Vänder man lite på det konceptet så får man kommande skräckis-thrillern “BrightBurn“, som får svensk biopremiär den 24 maj 2019.

Brightburn handlar om ett barn som kraschlandar på jorden från en annan planet och tas om hand av Elizabeth Banks rollkaraktär. Frågan som ställs blir; Vad händer om det visar sig att det här övernaturliga barnet inte är någon godhjärtad superhjälte utan har kommit till jorden med onda avsikter?

BrightBurn innebär en ovanlig roll för Elizabeth Banks, som vanligtvis huserar i komedi genren. Trailer från Sony Pictures kommer här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *