You – Ny Thrillerserie På Netflix

På annandagen den 26 december blir det stalking extra allt!!!. I varje fall på Netflix, då drama-thrillerserien “You” startar. I huvudrollernaa ses Penn Badgley, Elizabeth Lail och Shay Mitchell. Första säsongen består av 10 episoder och en fortsättning följer 2018.

Netflix har idag släppt trailern till You och vi ser den här:

You är baserad på Caroline Kepnes bästsäljande novell Du och handlar om bokhandlaren Joe som träffar den aspirerande författaren Beck. Joe fastnar direkt för Beck, men det som först verkar vara en oskyldig och charmig förälskelse går snabbt över till besatthet. Med hjälp av internet och sociala medier börjar han göra allt i sin makt för att komma nära henne och röjer tyst och metodiskt bort varje hinder – och person – som kommer i hans väg.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *