Dramakomedin Paterson Nu På Netflix

Mannen bakom fina ”Broken Flowers”, amerikanen Jim Jarmusch, har även skapat en film som vann the Palm Dog Award 2016. Dramakomedin ”Paterson” finns ute nu på Netflix, och den rekommenderas för alla som gillar vardagsdramagenren. Här är synopsis samt svensktextad trailer:

Paterson (Adam Driver) är busschaufför i staden Paterson, New Jersey. Varje dag kör han sin dagliga rutt under vilken han observerar staden när den flimrar förbi genom vindrutan och lyssnar samtidigt på fragment av passagerarnas konversationer, han skriver poesi i en anteckningsbok, han går ut med sin tjejs egensinniga engelska bulldogg Marvin, han stannar till vid samma bar och dricker exakt en öl, han går hem till sin fru Laura (Golshifteh Farahani). Lauras liv är raka motsatsen, den är under konstant förändring. Hon har nya drömmar varje dag. Paterson älskar Laura och hon älskar honom. Han stöder hennes konstanta flöde av nya idéer och hon uppmuntrar hans skapande av poesi. Vore det inte för Marvin skulle deras liv ha fortsatt gå sin gilla gång.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *