The Princess Switch – Ny Julfilm På Netflix

Ungefär en vecka kvar till första advent och det är dags att börja jobba på julstämningen med att försöka hitta julfilmer. Oftast brukar det sluta med att man dammar av någon gammal klassiker, för med få undantag är många nyproducerade filmer med jultema rejält tramsiga, eller alldeles för actionbetonade. Julfilmer har en egen kategori här på Cinemaholics, där kan man hitta en del tips.

Netflix har flera nya julfilmer i sitt utbud och en som jag tänkte prova är “The Princess Switch” med Vanessa Hudgens i huvudrollen. Eller huvudrollerna bör tilläggas, för Vanessa spelar både Stacy De Novo och Lady Margaret.

Handlingen är den att Stacy De Novo är en matkreatör från Chicago, som resre till kungadömet Belgravia för att delta i The Royal Christmas Baking Contest. På plats möter hon prinsessan Lady Margret och upptäcker att de är identiskt lika varandra. När så Lady Margret vill prova på livet som en ‘vanlig person’ och kommer upp med idén att de bägga ska byta identiteter hakar Stacy på.

The Princess Switch är producerad av Netflix och deras trailer är väl helt okej. Man får vara aningen förlåtande när det gäller julfilmer, så Jag håller tummarna…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *