Nytt På Netflix I December

“Årets stora högtid närmar sig med stormsteg och vi ställs återigen inför samma, gamla frågor: När är det egentligen tillåtet att hänga upp julbelysningen och ställa fram julpyntet? Vid vilken tidpunkt får man börja spela julmusik? Och inte minst, när får man börja titta på julfilmer? Enligt Netflix är svenskar redan igång med det sistnämnda. Ny data visar att startskottet för julen går den 14 november i svenska hem – åtminstone på underhållningsfronten.

Det råder inga tvivel om att svenskar älskar julen och att underhållning är en viktig faktor för att komma i rätt stämning och få julkänslan att infinna sig. Nu avslöjar ny data från Netflix att svenskar ligger i världstoppen när det kommer till att ringa in julen tidigt. Sverige kvalar nästan in på topp 10-listan över länder i hela världen, men får däremot stryk av sina nordiska grannar som är lite vassare. Den dag vi tittar mest på juleinnehåll i Sverige är däremot inte på julafton som det är globalt – utan redan den 25 november.”

Till glädje för både svenska julälskare och dig som fortfarande saknar den där riktiga julkänslan släpper Netflix nu flera nya julfilmer och serier att ladda upp inför julafton med:

The Christmas Chronicles (premiär idag 22 november)
Ett syskonpar råkar ta sönder tomtens släde, så de ägnar hela natten åt att rädda julen tillsammans med en tomtefar med attityd som inte skräder order.

A Christmas Prince: The Royal Wedding (kommer 30 november)
Ett år efter att hon hjälpte Richard till tronen återvänder Amber till Aldovia för att planera deras bröllop. Men hennes enkla smak passar inte den kungliga etiketten.

Angelas Jul (kommer 30 november)
När Angela följer med sin familj till kyrkan på julafton får hon en fantastisk idé. En rörande saga baserad på en berättelse av Frank McCourt.

Chilling adventures of Sabrina: A Midwinter’s Tale (kommer 14 december)
Sabrinas 16-årsdag må vara över, men överraskningarna slutar inte att dyka upp i denna julspecial, där Nattens kyrka gör sig redo för att fira vintersolståndet.

Prince of Peoria: A Christmas Moose Miracle (kommer 14 december)
Bowlinghallen är översnöad, så Teddy riskerar att missa en av sina favoritfestivaler för första gången. Men det är lugnt – Emil menar att julälgen kommer att fixa biffen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *