Roma – Oscarsvinnaren Alfonso Cuaróns Nya Film

Tvåfaldige Oscarsvinnaren (Gravity) Alfonso Cuarón har skrivit manuset och regisserar sin nya dramafilm “Roma“. Alfonso Cuarón som även Oscarsnominerades för “Children Of Men” bjuder nu på sitt mest personliga projekt hittills. Sverigepremiär på Roma är det den 14 december på Netflix.

Roma följer Cleo (Yalitza Aparicio), en ung kvinna som jobbar som hushållerska i en familj i ett medelklassområde i Roma, i Mexico City. Med inspiration från sin egen barndom hyllar Cuarón kvinnorna som uppfostrat honom och skapar ett färgstarkt och emotionellt porträtt av familjeproblem och samhällsklasser under 1970-talets politiska tumult. Roma är Cuaróns första project sedan Gravity från 2013.“…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *