Dramat Puzzle Får Sverigepremiär På Juldagen

Trångt på biograferna blir det i julhelgen då många olika genrefilmer får premiär. Alla som gillar drama kan passa på att se “Puzzle“, som får Sverigepremiär på juldagen den 25 december. Filmen bygger på den Argentiska succén “Rompecabezas” och regisseras av Marc Turtletaub, som producerat många bra filmer, bland andra “Little Miss Sunshine“. I rollerna ser vi Kelly Macdonald, Irrfan Khan, David Denman m fl. Här är synopsis och första trailern:

Agnes (Kelly Macdonald), en isolerad hemmafru som tas för given av sin familj, upptäcker en passion för att lösa pussel som får henne att påbörja en resa till en helt ny värld. Hennes liv tar vändning hon aldrig kunnat föreställa sig när hon möter Robert (Irrfan Kahn), en rik, tillbakadragen uppfinnare, som omedelbart inser hennes stora talang och rekryterar henne som sin partner i ett kommande världsmästerskap i att lägga pussel.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *