Leave No Trace Featurette

Debra Granik som gjorde den gråtunga och ruggiga dramathrillern ”Winters Bone” är tillbaka på vita duken med ännu ett intensivt thrillerdrama, ”Leave No Trace”, som får Sverigepremiär nu på fredag den 26 oktober. I inlägget Leave No Trace Signerad Debra Granik kan ni läsa mer om filmen och se trailern. Här får vi veta mer om Leave No Trace i en utförlig featurette.

Will och hans 13-åriga dotter lever sedan många år ett harmoniskt och isolerat liv i en skogspark utanför Portland, Oregon, tills den dag ett ödesdigert misstag förändrar deras liv. En lokal socialarbetare ser till att pappa och dotter som levt efter egna villkor tas om hand om och de får sysselsättning och skydd. De försöker anpassa sig till sin nya omgivning men ett snabbt beslut tar dem ut på en farlig resa ut i vildmarken på jakt efter fullständig frihet.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *