The Curse Of La Llorona – Den gråtande Kvinnan Är Här

Skräckfilmsälskare får vänta till nästa år på hypade thriller-skräckisen “The Curse Of La Llorona“, någon gång på vårsidan 2019 får filmen premiär på bio i Sverige.

The Curse Of La Llorona regisseras av Michael Chaves och är skriven av Mikki Daughtry och Tobias Iaconis. I ensemblen hittar vi Linda Cardellini, Patricia Velásquez, Sean Patrick Thomas och Raymond Cruz m.fl.

Synopsis och trailer:

När Anna Garcia, en socialarbetare och änka som lever med sina två barn i Los Angeles 1973, fingranskar ett av sina fall hittar hon tecken på att något inte står rätt till. När hon gräver djupare finner hon slående likheter mellan fallet och de skrämmande övernaturliga händelserna som plågar hennes familj. När hon tar hjälp av en lokal religiös healer uppdagas det att det ondsinta andeväsendet, La Llorona, har siktat in sig på Anna och inte tänker ge sig förrän hon tagit Annas barn.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *