Uppenbarelsen – Franskt Drama Med Premiär På Juldagen

På juldagen den 25 december får franska dramat “Uppenbarelsen” (L’apparition) Sverigepremiär. Filmen skärskådar ett religiöst fenomen och hittas trolöigtvis på en Folkets Bio. Uppenbarelsen är en lång långfilm på hela 144 minuter. Synopsis och trailer följer:

Den välrenommerade journalisten Jacques kontaktas av Vatikanen, som vill att han undersöker sanningshalten i en påstådd gudomlig uppenbarelse. De skickar honom till en liten fransk by, där en ung kvinna säger sig ha mött Jungfru Maria. Jacques träffar bybor som påstår att de sett uppenbarelsen med egna ögon, men också benhårda skeptiker. När han så småningom närmar sig sanningen skakas hans egna övertygelser i grunden“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *