Söndagsfilmen – Klumpfisken

Söndagsfilmen idag tas ifrån Norden och våra grannar i Danmark. Romantiska dramakomedin ”Klumpfisken”, med den internationella titeln The Sunfish, finns tillgänglig på C More och är väl värd att se, speciellt om man är i behov av lite feelgood. Filmen är från 2014 och har en speltid på 1 timme och 40 minuter. Synopsis och trailer:

Kesse är tredje generationens fiskare i det lilla blåsiga fiskelägret Hirtshals på Jylland. Nya lagar och global finanskris ökar pressen på traktens fiskare. Kesse sliter för att hålla sig flytande, men desperata tider kräver desperata åtgärder som leder till att han träffar marinbiologen Gerd. Trots att de är så olika faller de handlöst för varandra. Kesse står plötsligt inför det svåra valet att antingen kämpa vidare eller göra en nystart i livet.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *