Private Life – Kommande Drama På Netflix

Höga förväntningar är det på Oscar-nominerade filmskaparen Tamara Jenkins nya film, dramat “Private Life” som får streamingpremiär på Netflix den 5 oktober. Filmen fick bra kritik på Sundance Film Festival i januari, tidigare år och kommer även visas på filmfestivalen i New York den 1 oktober.

Private Life är en uppiggande rolig och rörande berättelse om paret Richard (Paul Giamatti) och Rachel (Kathryn Hahn), som är ofrivilligt barnlösa. Man provar allt på marknaden för att nå resultat, fertilitetskliniker och adoption betas av samtidigt som man tvingas kämpa för att hålla ihop äktenskapet. Men när Sadie, spelad av nykomlingen Kayli Carter, en ung kvinna som hoppat av college dyker upp i deras liv, börjar saker och ting ljusna…

Jag gillar trailern som är inbjudande och ger lite Woody Allen vibbar…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *