Unbroken: Path to Redemption Trailer

Den 14 september får “Unbroken: Path To Redemption” biopremiär i USA. Filmen är fortsättningen på Angelina Jolies krigsdrama “Unbroken“, krönikan över den olympiska löparen och krigshjälten, Louis ”Louie” Zamperini, som blev tillfångatagen av Japanerna och satt i läger under andra världskriget. Zamperini, tillsammans med två besättningsmän kraschade med sitt plan i havet och överlevde genom att tillbringa 47 dagar på en flotte, tills de blev upplockade av den japanska flottan och skickades till fångläger.

Angelina Jolie har ingenting att göra med uppföljaren vad jag kan förstå, nya skådespelare ser det ut att vara ockkså. Unbroken: Path to Redemption börjar där Unbroken slutade och skildrar det fantastiska kapitlet om Louis Zamperini’s liv och hur det artade sig för honom när han kom hem till USA. Vill ni läsa om Unbroken så gör ni det här.

Inget Sverigedatum ännu, så det finjns anledning att återkomma framöver. Gissar på senhössten-vintern för Sveriges del. Här är Universal Pictures trailer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *