Barnmorskan I East End – Säsong 6 Tar Farväl

Sjätte säsongen av Barnmorskan I East End avslutas i kväll, söndag 5 augusti klockan 20.00 på SVT 1. Då får vi bland annat se när Syster Julienne leder öppnandet av en klinik för familjeplanering, och uppmuntrar trebarnsmamman Wilma Goddens att börja med p-piller bakom ryggen på maken.

Just nu ligger vi i Sverige drygt ett år efter britterna som runt årskiftet bjuds på den åttonde säsongen av den populära serien. Närmast på tur för våran det är 2017 års julspecial och den efterföljande sjunde såsongen. När SVT kommer att sända allt detta finns det ingen information om ännu, förhoppningsvis så dröjer det inte ett helt år. På Netflix finns de fem första säsongerna av Barnmorskan I East End, men ingen info om hur streamingtjänsten gör med fortsättningen.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *