Yellowstone – Bakom Kulisserna

Drama-western serien ”Yellowstone” får premiär på Paramount Networks i dag den den 20 juni, men ännu finns inga besked om vilka som kommer att visa serien i Sverige och när. Paramount har släppt en bakom kulisserna video som vi kan se här. De tunga namnen, manusförfattaren Taylor Sheridan och tvåfaldige Oscarsvinnaren Kevin Costner gör den här serien till något ingen vill missa. Mer om Yellowstone, med trailers i tidgare inlägg.

Yellowstone följer familjen Dutton i Montana, ägare av den största ranchen i USA. Familjens överhuvud John Dutton (Kevin Costner) har hårda nypor i en våldsam värld och gör allt för att hålla politiker, indian reservat, landutvecklare och andra så långt borta från ranchen som möjligt…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *