Draktränaren 3- How to Train Your Dragon: The Hidden World

Nu går vi händelserna rejält i förväg, men Universal Pictures har släppt synopsis och trailer till ”Draktränaren 3” (How to Train Your Dragon: The Hidden World), som får Sverigepremiär först nästa år, den 22 februari 2019. Dreamworks Animation bjuder då på den efterlängtade finalen på en av de mest populära animerade filmserierna på bio.

Vad som började som en osannolik vänskap mellan en tonårsviking och en fantastisk nattfasedrake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv. I nästa kapitel kommer Hicke och Tandlöse äntligen att upptäcka sina sanna öden, som byn Berks ledare tillsammans med Astrid, och som drakledaren för alla nattfasor. Deras vänskap prövas hårdare än någonsin tidigare när de möter det mörkaste hotet de överhuvudtaget skådat såväl som en feminin form av en nattfasa.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *