Peppermint – Payback Time För Jennifer Garner

Det finns ett helt gäng med vendetta filmer, men inte så många med en kvinnlig huvudperson. Till hösten, september-oktober, tippar jag, går drama-actionthillern “Peppermint” upp på de svenska biograferna och i huvudrollen agerar Jennifer Garner. Hon spelar Riley North som tillsammans med sin familj blir brutalt attackerad vid ett nöjesfält. När hon vaknar upp efter att ha legat i koma blir hon varse att både hennes man och dotter är döda. Man hittar snart misstänkta gärningsmän, men det går snabbt upp för Riley att de skyddas av korrupta domare och ohederliga poliser. Vanmakten över att rättsväsendet inte visar något vilja att lösa fallet blir naturligtvis stor och leder till att Riley försvinner från offentligheten några år. När hon åter dyker upp visar det sig att hon genomgått en gerillaträning och blivit en krigsmaskin av rang och det är nu dags att skipa rättvisa. Payback time…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *